Cap de setmana

Us ve de gust passar un cap de setmana diferent, en un indret tranquil i envoltat de natura i a prop del Prepirineu? La Carral us ofereix estades d'un dia o de cap de setmana per a Entitats (esplais, clubs esportius, corals, etc). El nombre mínim de participants per a fer una reserva és de 80.

Teniu diferents opcions per a la vostra estada: Des de només passar el dia, a fer pensió complerta o completar l'estada amb activitats dirigides pels monitors/ores de La Carral. No oferim dret a cuina, en cas que vulgueu fer els àpats a La Carral podeu contractar el servei de cuina o bé portar pícnic.

En aquesta pàgina trobareu tota la informació relacionada amb les ESTADES DE CAP DE SETMANA. I si no trobeu el què busqueu, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, preferentment via correu electrònic a: benvinguts.alacarral@gmail.com.

Tot el que us cal saber!

Actualment, estem preparant el dossier informatiu de les estades de cap de setmana a La Carral. Quan el tinguem a punt, la trobareu als següent enllaç. Per a demanar més informació o consultar disponibilitat, ens podeu enviar un correu a benvinguts.alacarral@gmail.com. Us esperem!