Qui som?


La Carral és una empresa de caire familiar que vam començar l'aventura de les colònies l'any 1967.

Des d'aleshores, la família "carralera" ha anat creixent i s'ha anat transformant per adaptar les estades als infants i joves de cada moment.

El motor de La Carral és la família, els monis, l'equip de cuina i manteniment i l'equip de gestió. Junts, sumem tots els nostres esforços amb l'objectiu d'aconseguir que les vostres estades siguin una experiència inoblidable. Però La Carral és molt més que això!

La Carral és la masia del segle XVIII i les construccions que l'han anat transformant en casa de colònies. També és les esplanades, els boscos de cabanes, el parc, la granja, la piscina,...

La Carral és un batec constant de cançons a ritme d'acordió i guitarra, de jocs i rialles, abraçat per un paisatge de pins i silenci.

La Carral és les escoles, famílies i entitats que fan créixer el projecte i el mantenen viu any rere any.

I per sobre de tot, La Carral és els infants i joves que venen a gaudir i compartir, a conèixer noves amistats i deixar-se atrapar per la màgia de les colònies! I que al marxar, s'emporten a la motxilla una petita part d'aquesta essència per fer arribar La Carral a cada una de les seves cases i d'aquesta manera convertir-la en la més gran de les famílies!

I tu, també ets La Carral?

 

A La Carral ens encanta jugar amb els números...


I per això volem compartir amb vosaltres algunes xifres per a complementar la nostra presentació!Plantejament educatiu de La Carral

Pluralisme ideològic i valors democràtics

La Carral pretén ser un centre on es respectin, s'escoltin i es trobin en diàleg, les diferents opcions ideològiques no violentes ni totalitàries. Tenim la voluntat de fer del centre un espai d'educació per la participació ciutadana, i un lloc on la solidaritat i la responsabilitat siguin referents de totes les accions.

Confessionalitat

La Carral és una entitat aconfessional on es respecten totes les religions de tots els membres que hi convivim i treballem. No admetem discriminacions de cap tipus per cap motiu religiós ni cultural.

Llengua

La Llengua vehicular de La Carral és el català. No obstant, vetllem per adequar els mitjans i recursos per tal que no es produeixi cap discriminació a les persones no catalanoparlants. El mateix esforç es fa per preservar i donar a conèixer la història i cultura del nostre país.

Coeducació no sexista i multicultiralisme

L'eix vertebrador del nostre model educatiu és el respecte a les persones: Sigui quin sigui el sexe, orientació sexual, raça, origen, condició econòmica, social i cultural, creences o maneres de pensar, sempre que estiguin dins les normes de convivència.

Valors ambientals

Treballem per inculcar valors de respecte i millora del nostre entorn. Començant per les més petites accions com poden ser el reciclatge dels diferents residus, l'estalvi energètic i d'aigua i l'aposta per les energies renovables. Sense perdre de vista els problemes de caire global, fomentem la coneixença i estima per la flora i la fauna del nostre territori.