Colònies escolars


Una manera divertida d'aprendre, d'estar en relació amb la natura i d'enfortir els lligams amb les amistats de classe i el professorat.

Les colònies escolars permeten aconseguir un seguit d'objectius que van més enllà del que es pot treballar a l'escola: moments únics de convivència amb els companys i mestres, contacte directe amb la natura, l'experiència de dormir fora de casa juntament amb les amistats de l'escola... I de tot això, barrejat amb les activitats engrescadores dels súper monitors i monitores de La Carral, en surt una experiència màgica que segur que els infants recordaran per sempre!

A continuació trobareu els documents amb tota la informació necessària per a les colònies escolars. I si us queda qualsevol dubte o consulta o desitgeu fer una reserva, ens podeu enviar un correu electrònic a benvinguts.alacarral@gmail.com.

ESCOLES PRIMAVERA 2024

A continuació podeu consultar els nostres DOCUMENTS INFORMATIUS per a les colònies escolars de la primavera 2024 i també els llibrets de les activitats que oferim, organitzades per edats.

ESCOLES TARDOR 2023

A continuació podeu consultar els nostres DOCUMENTS INFORMATIUS per a les colònies escolars de la tardor 2023 i també els llibrets de les activitats que oferim, organitzades per edats.